CRISTI FUNERARE

Titlul sectiunii

Suntem complet dedicati, iar sfera noastra de servicii acopera tot ceea ce este necesar pentru ca dumneavoastra sa va puteti [pe deplin detasa de aceste griji cotidiene. In conditii de maxim profesionalism va punem la dispozitie:

Constatare deces

CRISTI FUNERARE SERVICII

Stim ca este dificil ca in momentul unei pierderi sa va ocupati si de partea birocratica a unei inmormantari. In acest sens ne vom ocupa de constatarea decesului prin intermediul unui medic. Certificatul se va elibera post-mortem abia la 24 de ore de la trecerea in nefiinta.

Toaletare decedat

CRISTI FUNERARE SERVICII

Alaturi de o echipa extrem de atenta la detalii vom realiza spalarea, toaletarea si cosmetizarea in cazul unui deces. De asemenea, imbracamintea si asezarea in siciu vor fi realizate in cadrul aceluiasi serviciu.

Imbalsamarea

CRISTI FUNERARE SERVICII

Imbalsamarea se va realiza de catre echipa noastra iemdiat dupa eliberarea certificatului de deces. Procedura este obligatorie si este absolut necesara pentru transportul si asezarea sicriului in capela.

Inchiriere Catafalc

CRISTI FUNERARE SERVICII

Daca va doriti sa asezati sicriul fie in biserica sau capela, fie acasa pe catafalc, in regim de inchiriere putem pune la dispozitie un astfel de suport. Ne dorim ca fata de alte societati sa ne distingem prin calitatea serviciilor, astfel acest serviciu va fi asigurat pentru 72 de ore.

Sala pregatire

CRISTI FUNERARE SERVICII

Pentru confortul dumneavoastra emotional, dar respecand in acelasi timp prevederile legale sin Romania, vom asigura un spatiu special dedicat serviciilor de imbalsamare, cosmetizare, etc. De asemenea, asigurand transportul de la domiciliu pana la incinta in care vom aplica procedurile.

Acte declarative deces

CRISTI FUNERARE SERVICII

In astfel de momente drumurile catre institutiile abilitate care sa elibereze documentatia necesara pot fi o adevarata corvoada. In acest sens, putem realiza noi aceasta procedura. Daca va doriti in mod special s aluati parte la eliberarea actelor, va putem insoti de asemenea. Conform legii din Romania, veti avea nevoie pentru eliberarea certificatului de deces de : buletin ( originalsi copie), certificat de nastere (original si copie)

Ajutor de inmormantare

CRISTI FUNERARE SERVICII

Din capitolul procedurilor birocratice, societatea noastra poaterealiza si demersurile catre CNPAS, in vederea asigurarii ajutorului de inmormantare. La ora actuala valoarea acestuia este de 5429 de lei.

Cosul traditional pentru biserica

CRISTI FUNERARE SERVICII

In cazul in care slujba de priveghere se va realiza in biserica, conform traditiei va fi necesar sa duceti in lacasul de cult un cos cu produse de panificatie, vin si lumanari. Si in acest sens va stam la dispozitie cu un pachet atractiv.

Transport funerar

CRISTI FUNERARE SERVICII

Cu autoturisme conform reglementarilor in vigoare pentru transportul persoanelor trecute in nefiinta societatea noastra ofera si acest servicii. Atat de la spital la domiciliu cat si de la domiciliu la capela, suntem in orice moment pregatiti sa ne asiguram ca procedura se va realiza in confitii de siguranta.

Aranjamente florale

CRISTI FUNERARE SERVICII

Din sfera noastra de servicii fac parte di aranjamentele lorale. Indiferent de forma si dimenisuni, aranjamentele dorite care sa va exprime regretul pentru pierderea suferita pot fi realizate cu indemanare si mult bun gust.

Organizari parastase

CRISTI FUNERARE SERVICII

Ori de cate ori faceti pomenirea celor trecuti in nefiinta, societatea noastra va poate sta la dispozitie cu organizarea indeaproape a acestei slujbe speciale. De la produsele necesare precum colaci, coliva, capete.

Locuri de veci / Practica cimiteriala

CRISTI FUNERARE SERVICII

Poate fi extrem de anevoios procesul de achizitionare a unui loc de veci in timp ce va confruntati cu pierderea unei persoane dragi. In oferta noastra avem disponibil si acest serviciu. Demaram procedura de intrare in posesie a locului de veci si ne asiguram ca nu veti avea alte aspecte de rezolat in acest sens. Pe langa acestea, suntem pregatiti si pentru a pregati locul de inmormantare prin strangerea osemintelor dar si inhumari si deshumari.

Monumente/Pietre funerare/ fotoceramica

CRISTI FUNERARE SERVICII

Unul dintre cele mai importante aspecte care va va aminti dupa evenimentul solemn de persoana draga este piatra funerara. Punem la dispozitie o varietate de modele de fotoceramica, iar dumneavoastra nu trebuie decat sa alegeti exact ce va doriti De asemenea, construim monumentul funerar pe comanda in functie de aspectele alese de dumneavoastra, dar avem posibilitatea de a le reface si pe cele vechi.

Incinerare

CRISTI FUNERARE SERVICII

O practica adusa din Occident insa care incepe sa capete teren si in tara noastra este incinerarea. Daca va doriti un astfel de serviciu va ajutam in a demara procedura legala in acest sens.